Vragen en antwoorden over de eindtijd

Vind nu direct jouw antwoord op een vraag over de eindtijd. Je kan in onderstaande berichten zoeken, of direct zoeken via de zoekfunctie in het menu. (Als je op de telefoon zoekt, moet je eerst naar boven scrollen. Linksbovenin druk je op de drie strepen en vervolgens vind je de zoekbalk.) (Computer: in het blauwe menu, naast Gospelschool.) Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het volgende formulier in en binnen een paar dagen tot weken verschijnt het antwoord op deze pagina.


Zoek jouw vraag:


Wil jij nog veel meer weten over de eindtijd? Lees dan het boek De opname en wederkomst. Bestel nu direct gratis dit boek, zodat jij niets mist over de eindtijd, leeft in verwachting en je geloof wordt vergroot.

De opname van de gemeente is een bijzondere profetie uit het Woord van God. Door de vele theorieën en denkbeelden over deze gebeurtenis weten velen niet meer wat wel en wat niet Bijbels is. Timo Groot neemt jou mee in de Bijbelse gegevens over de opname en waarom de opname vandaag actueler is dan ooit tevoren. De opname is de hoop om te ontkomen aan de verschrikkelijkheden die op de aarde gaan gebeuren en is het moment dat de gemeente de Here Jezus van aangezicht tot aangezicht gaat zien in het vaderhuis van God.