YouTube evangelisatie in jouw buurt

Leuk dat jij geïnteresseerd bent om Gods evangelie te delen via YouTube! Laten wij kijken naar een aantal voordelen van YouTube evangelisatie:


Hoe evangeliseren wij?

De volgende video wordt via YouTube gepromoot. Dit betekent dat YouTube deze video automatisch afspeelt na of tijdens een andere video.  YouTube kan deze video ook plaatsen op de 'Homepagina' of de 'bekijk hierna pagina'. Op deze manier komen mensen in aanraking met het evangelie van God.


Extra cadeau voor jou

Wanneer je YouTube evangelisatie financiert, wil ik jou het volgende cadeau geven:

Jij ontvangt al mijn e-books, luisterboeken, video's en digitale opdrachtenboeken helemaal gratis. Zo ontvang jij ook geloofsopbouwend onderwijs!


Leuk! Hoeveel kost het?

Leuk dat jij geïnteresseerd bent! In de eerste plaats wil ik liever niet over kosten spreken, maar over een investering. Je investeert namelijk in Gods koninkrijk en je geeft God mogelijkheden om mensen te bereiken via YouTube. En ik weet zeker dat God dit gaat gebruiken!

Maar... hoeveel geld moet ik investeren?

€10 inclusief btw per week

Per €10 bereik je ongeveer 150-350 mensen.*

* Dit is een indicatie. De werkelijke resultaten kunnen zowel beter of minder zijn dan deze indicatie.


Financier een YouTube evangelisatievideo in jouw buurt:

Betalen kan eenvoudig in vier stappen:

Stap 1: (Scherm 1) Kies jouw bedrag dat je wilt betalen.
Stap 2: (Scherm 1) Druk op: Laat een opmerking voor ons achter. Geef in het balkje dat verschijnt aan in welke dorp of stad je wilt evangeliseren.
Stap 3: (Scherm 2) Vul jouw naam en e-mailadres in.
Stap 4: (Scherm 3) Kies met welke betaalmiddel je wilt betalen.


Betaal eenvoudig via IDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal, Sofort of via een machtiging waarbij wij het bedrag van jouw rekening afhalen. (SEPA Debit). 


Kan mijn YouTube evangelisatie het hele jaar zichtbaar zijn?

Ja! Dit is ook mogelijk! Kies in bovenstaande overzicht niet voor eenmalig geven, maar voor maandelijks geven. De YouTube evangelisatie wordt dan het hele jaar vertoond in jouw stad of buurt!


Veelgestelde vragen:

Waar kan ik evangeliseren?

Je kan over (bijna) heel de wereld evangeliseren. Naast een Nederlandse video heb ik ook een Engelstalige video. Je kunt dus op elk gebied evangeliseren waar ze Nederlands of Engels kunnen spreken. Laat weten waar jij wilt evangeliseren, en het wordt geregeld.

Wanneer wordt er geëvangeliseerd?

Wanneer ik de betaling ontvang, ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Binnen 1 tot 5 werkdagen zal de video gepromoot worden in jouw buurt. Wil je op een specifieke datum beginnen met het promoten van de video? Stuur dan een mail naar info@livinggospel.nl.

Hoelang wordt er geëvangeliseerd?

Zolang als jij wilt! De minimale duur is 7 dagen. Maar je kan ook voor 8, 9, 10, 14, of meer dagen evangeliseren met deze YouTube video.

Kan ik één video voor één week financieren?

Ja hoor! Dat is helemaal goed! Ook in één week bereiken we vele mensen op YouTube!

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja, stuur een mail naar info@livinggospel.nl met jouw adresgegevens, en ik zal zo snel mogelijk een factuur naar jou sturen. Wanneer je maandelijks geeft, ontvang je eenmaal per kwartaal een factuur, mocht je dit nodig hebben.

Hoe werkt het om maandelijks te geven?

Goede vraag!

Wanneer je maandelijks geeft, wordt er automatisch maandelijks geld van jouw rekening, PayPal of creditcard afgeschreven. Nadat je jouw gegevens in bovenstaande overzicht hebt ingevoerd, hoef je zelf niets meer te doen. Alles verloopt automatisch.

De YouTube evangelisatie zal ingaan op de eerste dag van de maand. Dus wanneer jij op 15 juni de YouTube evangelisatie aanvraagt, zullen de video's vanaf 1 juli zichtbaar zijn. 

Kan ik mijn maandelijkse betaling eenvoudig opzeggen?

Ja! Om jouw maandelijkse betaling stop te zetten, stuur je eenvoudig een mail naar info@livinggospel.nl . Je hoeft geen reden van opzegging te sturen. Ik ben dankbaar voor de periode dat we jouw stad of buurt hebben kunnen bereiken.

Let op: annuleer niet de betaling via de bank. Hierdoor moet Living Gospel €7,50 aan verwerkingskosten betalen aan de bank, wat natuurlijk zonde in van het geld. Stuur eenvoudig een mail naar info@livinggospel.nl en dan trek ik zelf de machtiging in. (de maand die al vooruit betaald is, wordt natuurlijk gewoon nog uitgevoerd, en daarna stoppen de video's.)