Bushokje evangelisatie in jouw buurt

Leuk dat jij geïnteresseerd bent om Gods evangelie te delen in bushokjes! Laten wij kijken naar een aantal voordelen van bushokje evangelisatie:


Hoe evangeliseren wij?

Goede vraag! Ik vind dat het evangelie gratis moet zijn. Vooral als nog niet-gelovigen bereikt worden met het evangelie.

Wanneer zij de QR-code scannen die op de poster staat, komen zij op een pagina terecht waarin zij de volgende video kunnen bekijken:


Daarnaast kunnen zij het volgende e-book downloaden. Ook dit e-book is gratis, en zij hoeven geen mailadres op te geven. Zij kunnen zonder enige hinder het e-book lezen. In dit e-book wordt het evangelie uitgelegd, staat een voorbeeldgebed om Jezus aan te nemen en staan een paar tips om verder op weg geholpen te worden. Dit e-book is kort en krachtig. 

De weg naar Gods hemel
PDF – 279,1 KB

Wanneer iemand de QR-code scant, zal diegene op de volgende pagina terechtkomen:


Hoe ziet de poster eruit?

De poster ziet er als volgt uit:

Zie jij deze poster al in jouw buurt hangen? 


Extra cadeau voor jou

Wanneer je een bushokje evangelisatieposter hebt aangeschaft, wil ik jou het volgende cadeau geven:

Jij ontvangt al mijn e-books, luisterboeken, video's en digitale opdrachtenboeken helemaal gratis. Zo ontvang jij ook geloofsopbouwend onderwijs!


Leuk! Hoeveel kost het?

Leuk dat jij geïnteresseerd bent! In de eerste plaats wil ik liever niet over kosten spreken, maar over een investering. Je investeert namelijk in Gods koninkrijk en je geeft God mogelijkheden om mensen te bereiken via bushokjes. En ik weet zeker dat God dit gaat gebruiken!

Maar... hoeveel geld moet ik investeren? Dat kan verschillen. Dit ligt aan de locatie en de tijd van het jaar. Maar je kan uitgaan van het volgende:

€250 tot €500 inclusief btw

Wanneer je het volgende formulier invult, ontvang je een vrijblijvende offerte met het investeringsbedrag.


Ik wil een vrijblijvende offerte 

Bedankt dat je wilt meewerken om Gods evangelie te verspreiden. Je kunt evangeliseren vanaf 1 bushokje voor minimaal 1 week. De onderstaande prijzen zijn inclusief btw.

Voor een vrijblijvende offerte kan je het volgende formulier invullen: 

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik in een bushokje evangeliseren?

Je kan door heel Nederland evangeliseren in een bushokje. Ik werk samen met een groothandel in advertenties. Overal waar zij leveren, kunnen wij evangeliseren. Dit is op veel plekken in Nederland. Wanneer je via bovenstaande formulier een bushokje aanvraagt, kan ik kijken of ik in jouw dorp of stad kan evangeliseren.

Ik wil een specifiek bushokje in mijn buurt. Kan dit?

Wanneer ik de offerte ontvang, geef ik door welke bushokjes in jouw buurt gebruikt kunnen worden. Dus het is mogelijk dat in 'jouw' bushokje geëvangeliseerd kan worden. 

Ben ik verplicht om de vrijblijvende offerte te betalen?

Nee, je bent niets verplicht. Ik zal het wel waarderen als je binnen drie werkdagen aangeeft of je akkoord gaat met de offerte of niet. Dit scheelt mij een hoop werk.

Wanneer wordt er geëvangeliseerd in mijn bushokje?

Zo snel mogelijk. Meestal is dit binnen vier tot acht weken. Dit ligt eraan of het bushokje al is verhuurd aan anderen. Ik laat het je zo snel mogelijk weten. 

Heb jij een specifieke startweek in jouw hoofd? Stuur dit dan naar mij door via het veld: opmerking/vraag/verzoek. Ik zal kijken wat ik voor je kan doen, maar ik kan niets beloven.

(Let op: ik kan geen startdag beslissen, maar wel een startweek. Ik weet dus niet op welke dag de advertentie hangt.)

Hoelang hangt mijn poster?

Jouw poster hangt voor de duur die je aangeeft. De minimale duur is één week, en je kan deze duur per week verlengen.

Kan ik één bushokje voor één week financieren?

Ja hoor! Dat is helemaal goed! Ook met één bushokje voor één week, bereiken we tienduizenden mensen die op de bus wachten of langs lopen!

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja, je ontvangt na de betaling van de offerte binnen een paar werkdagen automatisch een factuur. 

Kan ik ook een deel van een bushokje betalen?

Helaas is dat op dit moment (nog) niet mogelijk. Het is namelijk moeilijk om dit allemaal bij te houden qua administratiewerk. Misschien kan je wel online evangeliseren in jouw buurt. Dit kan namelijk vanaf €10 per week.