Gratis E-Books en Bijbelstudies

In deze omgeving kan jij alle e-books gratis lezen over Bijbelse onderwerpen, Bijbelse commentaren en meer. Deze e-books zijn ook als papieren boeken beschikbaar in de webshop. Ben jij gezegend door dit gratis onderwijs en wil jij mij helpen om meer boeken en onderwijs beschikbaar te maken? Dan kan jij mij hier steunen.

Timo Groot onderzoekt in dit boek een belangrijke vraag die gelovigen al eeuwenlang bezighoudt. Dit diepgaande en inzichtelijk boek leidt jou langs een zorgvuldig uitgestippelde route. Het boek begint bij de wet van Mozes, maakt een tussenstop bij de gevolgen van een zondig leven en eindigt bij de genade van God. Jij ontdekt hoe deze leefwijzen onze relatie met God kunnen beïnvloeden.

Timo behandelt moeilijke onderwerpen met heldere en eenvoudige uitleg en met Bijbelse wijsheid. Hierdoor krijg jij inzicht in het doel van de wet voor de gelovige en de bevrijdende kracht van Gods genade door Jezus Christus. Dit boek biedt niet alleen een compleet overzicht van deze belangrijke onderwerpen, maar geeft ook veel belangrijke sleutels om te leven zoals God dat wil. Dit boek zal je leven veranderen en je zal heiliger en vrijer leven dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden! Dit boek is een belangrijke gids voor iedereen die op zoek is naar een dieper begrip van de wet en de genade en wil leven zoals God dat wil.


De opname van de gemeente is een bijzondere profetie uit het Woord van God. Door de vele theorieën en denkbeelden over deze gebeurtenis weten velen niet meer wat wel en wat niet Bijbels is. Timo Groot neemt jou mee in de Bijbelse gegevens over de opname en waarom de opname vandaag actueler is dan ooit tevoren. De opname is de hoop om te ontkomen aan de verschrikkelijkheden die op de aarde gaan gebeuren en is het moment dat de gemeente de Here Jezus van aangezicht tot aangezicht gaat zien in het vaderhuis van God. 


En Jezus trok rond in heel Galilea en predikte het evangelie van het Koninkrijk (Mattheüs 4:23).

Wat is het evangelie van het koninkrijk? Veel christenen weten niet wat dit is, terwijl Jezus continu sprak over het koninkrijk van God. Het offer van Jezus heeft veel meer tot stand gebracht dan vergeving van zonden en later in de hemel komen. Dankzij Jezus leven wij in een geestelijk koninkrijk met tal van zegeningen. In dit boek behandelen wij o.a.:

Vergeving - Verlossing - In Christus - Genezing - Bevrijding - Zegen - Voorspoed - Heilige Geest

 


Iedereen wil naar de hemel. Maar dit betekent niet dat iedereen hier automatisch naartoe gaat na de dood. Er is één weg die naar de hemel leidt.

In dit boek ontdek je het geweldige nieuws dat God voor jou heeft. De prijs om naar de hemel te gaan is al betaald. God ziet ernaar uit dat jij Zijn gratis aanbod in ontvangst neemt.

Vandaag kun jij zeker zijn over jouw toekomst. De hele hemel ziet naar jou uit. Maar de keuze is aan jou. Wat kies jij op de aarde? Kies je voor Jezus, de Zoon van God? Hij is de enige weg naar de hemel. Wanneer je dit boek leest, zal dit jouw hele leven veranderen.