Online display evangelisatie in jouw buurt

Leuk dat jij geïnteresseerd bent om Gods evangelie te delen via online display evangelisatie!

Je bent deze advertenties vast al tegengekomen. Wanneer je bezig bent met een app op je telefoon, verschijnt er opeens een advertentie. Dit is een Display advertentie. Ook op websites zie je vaak advertenties verschijnen. Ik kan op drie miljoen websites en apps een evangelisatieboodschap brengen.

Laten wij kijken naar een aantal voordelen van display evangelisatie:


Hoe evangeliseren wij?

Goede vraag! Eerst ontvangen de mensen een advertentie. Deze advertentie verwijst naar het evangelie en de hemel. Deze advertentie moet ervoor zorgen dat mensen gaan nadenken over de eeuwigheid.

Wanneer zij op de display advertentie drukken, ontvangen zij de onderstaande video:


Daarnaast kunnen zij het volgende e-book downloaden. Ook dit e-book is gratis, en zij hoeven geen mailadres op te geven. Zij kunnen zonder enige hinder het e-book lezen. In dit e-book wordt het evangelie uitgelegd, staat een voorbeeldgebed om Jezus aan te nemen en staan een paar tips om verder op weg geholpen te worden. Dit e-book is kort en krachtig. 

De weg naar Gods hemel
PDF – 279,1 KB

Wanneer iemand op de advertentie drukt, zal diegene op de volgende pagina terechtkomen:


Extra cadeau voor jou

Wanneer je een display evangelisatie hebt gefinancierd, wil ik jou het volgende cadeau geven:

Jij ontvangt al mijn e-books, luisterboeken, video's en digitale opdrachtenboeken helemaal gratis. Zo ontvang jij ook geloofsopbouwend onderwijs!


Leuk! Hoeveel kost het?

Leuk dat jij geïnteresseerd bent! In de eerste plaats wil ik liever niet over kosten spreken, maar over een investering. Je investeert namelijk in Gods koninkrijk en je geeft God mogelijkheden om mensen te bereiken via hun telefoon of computer. En ik weet zeker dat God dit gaat gebruiken!

Maar... hoeveel geld moet ik investeren? 

€10 inclusief btw per week

 


Hoeveel mensen bereik ik?

Dit is moeilijk te voorspellen. Maar je kan uitgaan van het volgende: 

Per €10 wordt de advertenties tussen de 10.000 tot 18.000 keer weergegeven aan de mensen. Dat is maar € 0,0007 per vertoning!


Financier een display advertentie in jouw buurt:

Betalen kan eenvoudig in vier stappen:

Stap 1: (Scherm 1) Kies jouw bedrag dat je wilt betalen.
Stap 2: (Scherm 1) Druk op: Laat een opmerking voor ons achter. Geef in het balkje dat verschijnt aan in welke dorp of stad je wilt evangeliseren.
Stap 3: (Scherm 2) Vul jouw naam en e-mailadres in.
Stap 4: (Scherm 3) Kies met welke betaalmiddel je wilt betalen.


Betaal eenvoudig via IDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal, Sofort of via een machtiging waarbij wij het bedrag van jouw rekening afhalen. (SEPA Debit). 


Kan mijn display advertentie het hele jaar zichtbaar blijven?

Ja! Dit is ook mogelijk! Kies in bovenstaande overzicht niet voor eenmalig geven, maar voor maandelijks geven. De display advertenties worden dan het hele jaar vertoond in jouw stad of buurt!


Veelgestelde vragen:

Waar kan ik evangeliseren?

Je kan evangeliseren in de gebieden waar Nederlands wordt gesproken. Dit komt doordat het e-book en de video in het Nederlands wordt gedeeld.

Wanneer wordt er geëvangeliseerd?

Wanneer ik de betaling ontvang, ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Binnen 1 tot 5 werkdagen zal de display gepromoot worden in jouw buurt. Wil je op een specifieke datum beginnen met het promoten van de display? Stuur dan een mail naar info@livinggospel.nl.

Hoelang wordt er geëvangeliseerd?

Zolang als jij wilt! De minimale duur is 7 dagen. Maar je kan ook voor 8, 9, 10, 14, of meer dagen evangeliseren met deze display advertentie.

Kan ik één display advertentie voor één week financieren?

Ja hoor! Dat is helemaal goed! Ook in één week bereiken we vele mensen online!

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja, stuur een mail naar info@livinggospel.nl met jouw adresgegevens, en ik zal zo snel mogelijk een factuur naar jou sturen. Wanneer je maandelijks geeft, ontvang je eenmaal per kwartaal een factuur, mocht je dit nodig hebben.

Hoe werkt het om maandelijks te geven?

Goede vraag!

Wanneer je maandelijks geeft, wordt er automatisch maandelijks geld van jouw rekening, PayPal of creditcard afgeschreven. Nadat je jouw gegevens in bovenstaande overzicht hebt ingevoerd, hoef je zelf niets meer te doen. Alles verloopt automatisch.

De advertenties zullen ingaan op de eerste dag van de maand. Dus wanneer jij op 15 juni de display-advertentie aanvraagt, zullen de advertenties vanaf 1 juli zichtbaar zijn. 

Kan ik mijn maandelijkse betaling eenvoudig opzeggen?

Ja! Om jouw maandelijkse betaling stop te zetten, stuur je eenvoudig een mail naar info@livinggospel.nl . Je hoeft geen reden van opzegging te sturen. Ik ben dankbaar voor de periode dat we jouw stad of buurt hebben kunnen bereiken.

Let op: annuleer niet de betaling via de bank. Hierdoor moet Living Gospel €7,50 aan verwerkingskosten betalen aan de bank, wat natuurlijk zonde in van het geld. Stuur eenvoudig een mail naar info@livinggospel.nl en dan trek ik zelf de machtiging in. (de maand die al vooruit betaald is, wordt natuurlijk gewoon nog uitgevoerd, en daarna stoppen de advertenties.)