Online display evangelisatie in jouw buurt

Leuk dat jij geïnteresseerd bent om Gods evangelie te delen via online display evangelisatie!

Je bent deze advertenties vast al tegengekomen. Wanneer je bezig bent met een app op je telefoon, verschijnt er opeens een advertentie. Dit is een Display advertentie. Ook op websites zie je vaak advertenties verschijnen. Ik kan op drie miljoen websites en apps een evangelisatieboodschap brengen.

Laten wij kijken naar een aantal voordelen van display evangelisatie:


Hoe evangeliseren wij?

Goede vraag! Eerst ontvangen de mensen een advertentie. Deze advertentie verwijst naar het evangelie en de hemel. Deze advertentie moet ervoor zorgen dat mensen gaan nadenken over de eeuwigheid.

Wanneer zij op de display advertentie drukken, ontvangen zij de onderstaande video:


Daarnaast kunnen zij het volgende e-book downloaden. Ook dit e-book is gratis, en zij hoeven geen mailadres op te geven. Zij kunnen zonder enige hinder het e-book lezen. In dit e-book wordt het evangelie uitgelegd, staat een voorbeeldgebed om Jezus aan te nemen en staan een paar tips om verder op weg geholpen te worden. Dit e-book is kort en krachtig. 

De weg naar Gods hemel
PDF – 279,1 KB

Wanneer iemand op de advertentie drukt, zal diegene op de volgende pagina terechtkomen:


Extra cadeau voor jou

Wanneer je een display evangelisatie hebt gefinancierd, wil ik jou het volgende cadeau geven:

Jij ontvangt al mijn e-books, luisterboeken, video's en digitale opdrachtenboeken helemaal gratis. Zo ontvang jij ook geloofsopbouwend onderwijs!


Leuk! Hoeveel kost het?

Leuk dat jij geïnteresseerd bent! In de eerste plaats wil ik liever niet over kosten spreken, maar over een investering. Je investeert namelijk in Gods koninkrijk en je geeft God mogelijkheden om mensen te bereiken via hun telefoon of computer. En ik weet zeker dat God dit gaat gebruiken!

Maar... hoeveel geld moet ik investeren? 

€10 inclusief btw per week

 


Financier een display advertentie in jouw buurt:

Betalen kan eenvoudig in vier stappen:

Stap 1: (Scherm 1) Kies jouw bedrag dat je wilt betalen.
Stap 2: (Scherm 1) Druk op: Laat een opmerking voor ons achter. Geef in het balkje dat verschijnt aan in welke dorp of stad je wilt evangeliseren.
Stap 3: (Scherm 2) Vul jouw naam en e-mailadres in.
Stap 4: (Scherm 3) Kies met welke betaalmiddel je wilt betalen.


Betaal eenvoudig via IDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal, Sofort of via een machtiging waarbij wij het bedrag van jouw rekening afhalen. (SEPA Debit). 


Veelgestelde vragen:

Waar kan ik evangeliseren?

Je kan evangeliseren in de gebieden waar Nederlands wordt gesproken. Dit komt doordat het e-book en de video in het Nederlands wordt gedeeld.

Wanneer wordt er geëvangeliseerd?

Wanneer ik de betaling ontvang, ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Binnen 1 tot 5 werkdagen zal de display gepromoot worden in jouw buurt. Wil je op een specifieke datum beginnen met het promoten van de display? Stuur dan een mail naar info@livinggospel.nl.

Hoelang wordt er geëvangeliseerd?

Zolang als jij wilt! De minimale duur is 7 dagen. Maar je kan ook voor 8, 9, 10, 14, of meer dagen evangeliseren met deze display advertentie.

Kan ik één display advertentie voor één week financieren?

Ja hoor! Dat is helemaal goed! Ook in één week bereiken we vele mensen online!

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja, stuur een mail naar info@livinggospel.nl met jouw adresgegevens, en ik zal zo snel mogelijk een factuur naar jou sturen.