Het Koninkrijkspakket

Leef in al Gods zegeningen en opdrachten


Een wereld zonder God...

Mijn naam is Timo Groot. Ik ben een schrijver, Bijbelleraar en heb een groeiend social media bedrijf. Sinds 2020 maak ik geloofsopbouwende video's, studies, post en nog veel meer. Het is fijn om Gods koninkrijk te bouwen!

Stel, Jezus kwam niet 2.000 jaar geleden maar vandaag. Hij is geboren in Israël en trekt daar rond. Het nieuws heeft het vaak over Hem. Hoe is het toch mogelijk dat iedereen die Hem aanraakt geneest en de grootste wonderen gebeuren? Het nieuws probeert er alles aan te doen om Hem te ontmaskeren. Dit kan toch allemaal niet? Een buurman die ernstig ziek is, gelooft in Hem. Hij neemt het vliegtuig naar Israël, raakt Jezus aan en geneest compleet van zijn ziekte! Als dit gebeurt, zet het jou aan het denken. Misschien ben je ziek, heb je veel angsten of heb je bevrijding nodig. Je denkt dan: 'als mijn buurman geneest, dan moet ik ook Jezus aanraken en ook ik zal genezen van mijn kwalen.' De kans is erg groot dat ook jij investeert in een reisje naar Israël. Want wie weet heb ook jij de kans om Jezus aan te raken en te genezen... Maar helaas leefde Jezus 2.000 jaar geleden en vinden wij Hem niet fysiek in Israël... Einde verhaal, toch?

Nee! Jezus is niet fysiek in Israël, maar toch geneest en bevrijdt Hij elke dag vele mensen! Dit doet Hij door Zijn volgelingen heen en Hij wil ook jou genezen of bevrijden! Het is de taak van de gelovigen om zieken te genezen en demonen uit te drijven. Dus er is hoop voor deze wereld, er is hoop voor de zieken en er is hoop voor de gebondenen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leer jij in dit pakket! Bekijk hieronder wat anderen zeggen over dit pakket:


Waarom het koninkrijkspakket ook voor jou werkt:


Jij ontvangt direct toegang tot de volgende producten:

Hierdoor word jij de expert op het gebied van:


Dit geeft jou de volgende voordelen:


Het pakket is voor iedereen toegankelijk

Het pakket is erop gericht dat iedereen kan leren over Gods koninkrijk. Of je een lezen, luisteraar of doener bent, het pakket werkt voor iedereen. En het leuke is: jij mag zelf de prijs bepalen!


Ontvang nu direct jouw Koninkrijkspakket:

Betaal eenvoudig via drie stappen:
Stap 1: Kies jouw bedrag dat je wilt betalen. Minimale prijs is 0,99 euro
Stap 2: Vul jouw naam en e-mailadres in.
Stap 3: Kies met welke betaalmiddel je wilt betalen.
En binnen één minuut word jij automatisch doorverwezen naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden! Je ontvangt ook een mailtje met een link naar deze pagina in jouw mail.

Betaal eenvoudig via IDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal, Sofort of via een machtiging waarbij wij het bedrag van jouw rekening afhalen. (SEPA Debit). 

Jouw geld wordt goed besteed

Met de gift die jij geeft om dit boek te betalen gaan wij goed en vertrouwd mee om. Wij gebruiken jouw gift om meer mensen te bereiken met het evangelie van God, betere software te gebruiken voor onze (gratis) producten, nieuwe manieren te vinden om het evangelie te verspreiden en alle kosten te dekken. Oftewel, jij ontvangt een goed e-book en wij kunnen het evangelie aan anderen verkondigen! Een win-win.


Leef het koninklijke leven van de Bijbel

Wanneer jij mijn pakket over Gods koninkrijk leest, krijg jij een diepgaand begrip over het evangelie. Je zal ontdekken welke zegeningen God aan ons heeft gegeven en je zal ontdekken welke opdrachten wij mogen uitvoeren op aarde.


Dit pakket zal je leven op zijn kop zetten

Door het bestuderen van dit pakket zal je tot de ontdekking komen dat God ons met meer wilt zegenen dan de meesten zeggen. Dit pakket bevat veel Bijbelteksten, zodat je een goed beeld ontvangt van wat de Bijbel zegt over Gods zegen voor jouw leven.


Wat leer ik?

De zegeningen van God

De zegeningen van God zijn overvloedig en talrijk aanwezig. Leer Zijn zegeningen herkennen en ontdek hoe God deze zegeningen wil uitdelen aan Zijn kinderen.

de opdrachten van God

De opdrachten van God gelden voor alle gelovigen. God heeft iedereen taken gegeven om Zijn koninkrijk te verspreiden en Zijn zegeningen uit te delen.

Geestelijk koninkrijk en duizendjarig vrederijk

Ontdek de verschillen tussen het geestelijke  en het duizendjarig koninkrijk. Jezus is nu Koning over jou, maar zal in de toekomst terugkeren als Koning over de wereld.


Ben jij geen lezer? Dan kan je het e-book ook luisteren!

Wanneer je dit pakket aanschaft, dan ontvang je gratis het luisterboek erbij! Hierdoor heb jij een prachtig e-book en luisterboek, voor een prijs die je zelf mag bepalen! Hieronder volgt het voorwoord, zodat je weet naar wat voor stem je zal luisteren:


Onthoud alles wat je hebt geleerd

Naast het e-book en het luisterboek ontvang jij ook het digitale opdrachtenboek. Bij elke hoofdstuk staan goede vragen om jouw kennis over Gods koninkrijk te testen! Weet jij het antwoord niet direct? Geen probleem, want de antwoorden ontvang jij er gratis bij. Door het e-book te lezen en de opdrachten te maken, zal je veel meer leren en onthouden over Gods geweldige evangelie.


Ik ben Timo Groot, de oprichter van Living Gospel en Timotheus media. Momenteel werk ik alleen aan deze website en de boeken. Sinds mijn achtste jaar ervaar ik dat de Heilige Geest mij trekt om de Bijbel te bestuderen. In dat jaar had ik de eerste keer de Bijbel van kaft tot kaft gelezen en in de loop van tijd kwamen er steeds meer keren bij. Ik heb een liefde voor God en Gods Woord en ik wil Gods Woord delen met iedereen die interesse heeft. Velen die het boek lezen denken dat ik een oudere man ben die zijn hele leven achter de rug heeft gehad. Dit is niet waar. Misschien vind je mij oud, maar ik ben pas geboren in 1999. Momenteel doe ik alles vrijwillig en heb ik een partimebaan naast alles wat ik voor Living Gospel doe. Ik heb het verlangen om fulltime aan Gods koninkrijk te bouwen en die tijd zal zeker komen! Ik wil de wereld veranderd zien worden en dat de wereld overvloeit wordt met de kennis en kracht van God. Mensen hebben Jezus nodig, alleen weten velen dat nog niet. Ik wil, met Gods kracht, mensen bereiken zodat zij een radicale keuze maken voor Jezus. Daarnaast wil ik mensen opleiden om te gaan evangeliseren en te wandelen in Gods koninkrijk.


Ontvang nu direct jouw koninkrijkspakket:


Ik hou van dit pakket, alleen wil ik liever een normaal boek

Dat begrijp ik. Daarom kun je ook een paperback bestellen. Ik stuur de paperback zo snel mogelijk naar je op. Hieronder volgt een overzicht:


God wil ons zegenen om een zegen te zijn

"In Gods koninkrijk zijn wij geen toeschouwers, maar deelnemers in Zijn plan om de wereld te veranderen en te vernieuwen met Zijn liefde en waarheid. In Gods grenzeloze goedheid wil Hij ons overladen met zegeningen, zodat wij Zijn liefde en genade ontvangen en doorgeven aan de mensen om ons heen."


Q&A

Wat is het verschil tussen het gratis e-book en dit e-book?
Wij willen graag alles gratis aanbieden. Daarom hebben wij ook een gratis e-book gemaakt. Het gratis e-book bevat alle onderdelen van dit e-book, alleen ontvang je niet alles direct. Via verschillende mailtjes en kleinere e-books ontvang je alle onderdelen in verloop van weken. Wil je hier niet op wachten? Dan kan je dit e-book voor een laag bedrag aanschaffen en ontvang je direct alle hoofdstukken.

Hoe ontvang ik het e-book?
Direct na de aanschaf wordt u doorgestuurd naar een aparte pagina. Op deze pagina kan jij het e-book als pdf-bestand downloaden. Daarnaast ontvang jij een mail waarop de link naar deze pagina staat. Dit is wel zo makkelijk.

Hoeveel kost dit e-book?
Normaal gesproken kost dit e-book al gauw 12 euro. Toch vinden wij dat iedereen goed onderwijs moet kunnen ontvangen over Gods koninkrijk en dat geld geen struikelblok hoort te vormen. Daarom hebben wij besloten om jou een speciale deal te geven voor 2.99 euro. Is dit alsnog te veel? Dan kan je zelf bepalen hoeveel jij voor het e-book over hebt. De minimale prijs is 0.99 euro. Is dit nog steeds te veel? Dan kan jij het e-book hier gratis downloaden en ontvang je in verloop van weken verschillende mailtjes en kleinere e-books.

Ik heb betaald maar heb geen mail ontvangen met de link.

Wij werken met goede software zodat jij direct het e-book kan lezen en er direct een mail naar jouw mailadres wordt gestuurd. Zou jij voor ons kunnen kijken of de mail misschien in de spam is beland? Als je er niet uitkomt, dan kan jij altijd een mail sturen naar info@LivingGospel.nl en zorgen wij er voor dat het snel wordt opgelost!
Let op: Wanneer je via machtiging betaalt, dan ontvang je het mailtje pas op het moment dat het bedrag van jouw rekening is afgeschreven. Je wordt wel direct doorgestuurd naar de downloadpagina om het boek te downloaden.

Waarom vragen jullie om een vergoeding?

Aan de ene kant willen wij het evangelie gratis houden. Daarom kan iedereen gratis gebruik maken van het gratis e-book waarbij in verloop van weken steeds een gedeelde van het e-book wordt toegezonden. Aan de andere kant willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken met Gods goede nieuws. Door dit e-book aan te schaffen help je hieraan mee, zodat wij meer budget hebben om mensen te bereiken, nieuw materiaal te maken, de website te verbeteren met betere software en we nieuwe manieren kunnen uitrollen om Gods evangelie bij de mensen te krijgen.

Jouw gift/betaling wordt hiervoor gebruikt , dus door de aanschaf van dit e-book ben jij niet alleen jezelf tot zegen, maar ook anderen om jou heen!

Hoe kan ik betalen?

Je kan jouw gift/betaling via de volgende manieren aan ons geven: via iDEAL, Bancontact, Sofort, SEPA Debit (Hier vul jij jouw IBAN rekeningnummer in en macht je ons om een bedrag van jouw rekening te halen. Dit bedrag halen wij binnen twee weken van jouw rekening af), Creditcard, Paypal en Google Pay.

Onze voorkeur gaat uit naar iDEAL, Bancontact, Sofort of SEPA Debit, omdat dit ons de minste verwerkingskosten kost. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan mag je natuurlijk ook gebruik maken van de andere opties.

De betaling is snel geregeld. Binnen één minuut kan jij genieten van het e-book!

"De zegen van God is als een regenbui die ons voedt en sterkt, naar tegelijkertijd de aarde om ons heen hoort te bevochtigen om anderen te doen groeien en bloeien. Wanneer wij Gods zegen ontvangen, worden wij bekwame tuiniers van Zijn liefde en genade, die de vruchten van Zijn goedheid in het leven van anderen planten."