Het eindtijd survivalpakket

Hoe jij verandert van een Leek naar een Eindtijd ProVan niet weten wat je kan verwachten, naar een zekere toekomst

Mijn naam is Timo. Ik ben een schrijver, Bijbelleraar en heb een groeiende bediening.

Voordat ik dit digitale pakket maakte, merkte ik dat ik alle kanten opgeslingerd werd. De een zei dat de opname van de gemeente niet komt, en een ander zei van wel. De een geloofde in een letterlijke duizendjarig vrederijk in de toekomst, en de ander weer niet. Dan had je ook nog mensen die geloofde in een 3,5-jarige verdrukking, 7-jarige verdrukking of geen verdrukking.... Hierdoor had ik bijna geen hoop meer en wist ik niet of er een Bijbelse basis was voor de eindtijd. Wie moest ik vertrouwen en wat gaat er gebeuren? Tot slot lijkt de wereld steeds erger in brand te staan door verschrikkelijke vervolgingen, oorlogen, ziektes en hongersnoden. Zou de eindtijd al begonnen zijn?

God vroeg aan mij om een digitaal pakket te maken over de eindtijd en in het bijzonder over de opname en wederkomst. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Er gaan toch maar een paar verzen in de Bijbel over de opname? En er zijn toch zoveel visies op de wederkomst? Hoe kan ik dan een digitaal pakket maken? Tijdens mijn zoektocht in de Bijbel ontdekte ik dat er niet een paar verzen waren over de opname en wederkomst, maar dat de opname en wederkomst vanaf het boek Genesis een Bijbelse profetie zijn. Ik ontdekte tientallen teksten in de Bijbel die over de opname en wederkomst spreken. Ik ontdekte dat de opname een Bijbelvast gegeven is en elk moment kan plaatsvinden. Ik ontdekte ook dat er nog tekenen voor de wederkomst moeten plaatsvinden. Door dit pakket weet jij ook zeker wat de Bijbel over de opname, wederkomst en eindtijd zegt. Bekijk hieronder wat anderen over het pakket zeggen.


Waarom het eindtijd survivalpakket ook voor jou werkt:


Jij ontvangt direct toegang tot de volgende producten:

Hierdoor word jij de expert op het gebied van:


Dit geeft jou de volgende voordelen:


Het pakket is voor iedereen toegankelijk

Het pakket is erop gericht dat iedereen kan leren over de eindtijd. Of je een lezen, luisteraar of doener bent, het pakket werkt voor iedereen. En het leuke is: jij mag zelf de prijs bepalen!


Ontvang nu direct jouw eindtijd survivalpakket:

Betaal eenvoudig via drie stappen:
Stap 1: Kies jouw bedrag dat je wilt betalen.
Stap 2: Vul jouw naam en e-mailadres in.
Stap 3: Kies met welke betaalmiddel je wilt betalen.

En binnen één minuut word jij automatisch doorverwezen naar de pagina waar je het pakket kunt downloaden!

Betaal eenvoudig via IDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal, Sofort of via een machtiging. (SEPA Debit). 

Jouw geld wordt goed besteed

Met de gift die jij geeft om dit pakket te betalen gaan wij goed en vertrouwd mee om. Wij gebruiken jouw gift om meer mensen te bereiken met het evangelie van God, betere software te gebruiken voor onze (gratis) producten, nieuwe manieren te vinden om het evangelie te verspreiden en alle kosten te dekken. Oftewel, jij ontvangt een goed pakket en wij kunnen het evangelie aan anderen verkondigen! Een win-win.


Wanneer jij mijn pakket over de opname en wederkomst leest, krijg jij een diepgaand begrip over de eindtijd. Je zal ontdekken wat de Bijbel over de eindtijd zegt, wat Gods plan is voor de toekomst van de wereld en wanneer Jezus terugkomt.


"Dit boek gaat in op onze goede levenswijzen voor de eindtijd"

Ontdek hoe God wil dat jij vandaag leeft, zodat Hij tegen jou kan zeggen: 'Goed gedaan mijn trouwe dienaar!'


De opname van de gemeente is het volgende belangrijke onderdeel van Gods plan. Jezus komt terug om Zijn bruid te halen en het bruiloftsfeest te vieren in de hemel. Hoe zal dit zijn?

De wederkomst van Christus is het moment dat Jezus als overwinnaar terugkeert naar de aarde. Hij overwint de duivel en de antichrist en Jezus sticht een nieuw rijk op aarde, vol met vrede, voorspoed en gezondheid. 

Leer ook waarom er een grote verdrukking is, wat het duizendjarig vrederijk inhoudt en wat wij daarin doen, hoe Gods oordelen zullen zijn en hoe de nieuwe hemel en de nieuwe aarde eruit zien.


Ben jij geen lezer? Dan kan je het boek ook luisteren!

Wanneer je dit pakket aanschaft, dan ontvang je gratis het luisterboek erbij! Hierdoor heb jij een prachtig e-book en luisterboek, voor een prijs die je zelf mag bepalen! Hieronder volgt het voorwoord, zodat je weet naar wat voor stem je zal luisteren:


Onthoud alles wat je hebt geleerd

Naast het e-book en het luisterboek ontvang jij ook het digitale opdrachtenboek. Bij elke hoofdstuk staan goede vragen om jouw kennis over de eindtijd te testen! Weet jij het antwoord niet direct? Geen probleem, want de antwoorden ontvang jij er gratis bij. Door het e-book te lezen en de opdrachten te maken, zal je veel meer leren en onthouden over Gods geweldige plan met de eindtijd. 


Ik ben Timo Groot, de oprichter van Living Gospel en Timotheus media. Momenteel werk ik alleen aan deze website en de boeken. Sinds mijn achtste jaar ervaar ik dat de Heilige Geest mij trekt om de Bijbel te bestuderen. In dat jaar had ik de eerste keer de Bijbel van kaft tot kaft gelezen en in de loop van tijd kwamen er steeds meer keren bij. Ik heb een liefde voor God en Gods Woord en ik wil Gods Woord delen met iedereen die interesse heeft. Velen die het boek lezen denken dat ik een oudere man ben die zijn hele leven achter de rug heeft gehad. Dit is niet waar. Misschien vind je mij oud, maar ik ben pas geboren in 1999. Momenteel doe ik alles vrijwillig en heb ik een partimebaan naast alles wat ik voor Living Gospel doe. Ik heb het verlangen om fulltime aan Gods koninkrijk te bouwen en die tijd zal zeker komen! Ik wil de wereld veranderd zien worden en dat de wereld overvloeit wordt met de kennis en kracht van God. Mensen hebben Jezus nodig, alleen weten velen dat nog niet. Ik wil, met Gods kracht, mensen bereiken zodat zij een radicale keuze maken voor Jezus. Daarnaast wil ik mensen opleiden om te gaan evangeliseren en te wandelen in Gods koninkrijk.


Ontvang nu direct jouw eindtijd survivalpakket:


Ik hou van het pakket, alleen wil ik liever een normaal boek

Dat begrijp ik. Daarom kun je ook een paperback bestellen. Ik stuur de paperback zo snel mogelijk naar je op. Hieronder volgt een overzicht:


Q&A

Wat is het verschil tussen het gratis e-book en dit e-book?
Wij willen graag alles gratis aanbieden. Daarom hebben wij ook een gratis e-book gemaakt. Het gratis e-book bevat alle onderdelen van dit e-book, alleen ontvang je niet alles direct. Via verschillende mailtjes en kleinere e-books ontvang je alle onderdelen in verloop van weken. Wil je hier niet op wachten? Dan kan je dit e-book voor een laag bedrag aanschaffen en ontvang je direct alle hoofdstukken.

Hoe ontvang ik het e-book?
Direct na de aanschaf wordt u doorgestuurd naar een aparte pagina. Op deze pagina kan jij het e-book als pdf-bestand downloaden. Daarnaast ontvang jij een mail waarop de link naar deze pagina staat. Dit is wel zo makkelijk.

Hoeveel kost dit e-book?
Normaal gesproken kost dit e-book al gauw 12 euro. Toch vinden wij dat iedereen goed onderwijs moet kunnen ontvangen over de eindtijd en dat geld geen struikelblok hoort te vormen. Daarom hebben wij besloten om jou een speciale deal te geven voor 2.99 euro. Is dit alsnog te veel? Dan kan je zelf bepalen hoeveel jij voor het e-book over hebt. De minimale prijs is 0.99 euro. Is dit nog steeds te veel? Dan kan jij het e-book hier gratis downloaden en ontvang je in verloop van weken verschillende mailtjes en kleinere e-books.

Ik heb betaald maar heb geen mail ontvangen met de link.

Wij werken met goede software zodat jij direct het e-book kan lezen en er direct een mail naar jouw mailadres wordt gestuurd. Zou jij voor ons kunnen kijken of de mail misschien in de spam is beland? Als je er niet uitkomt, dan kan jij altijd een mail sturen naar info@LivingGospel.nl en zorgen wij er voor dat het snel wordt opgelost!
Let op: Wanneer je via machtiging betaalt, dan ontvang je het mailtje pas op het moment dat het bedrag van jouw rekening is afgeschreven. Je wordt wel direct doorgestuurd naar de downloadpagina om het boek te downloaden.

Waarom vragen jullie om een vergoeding?

Aan de ene kant willen wij het evangelie gratis houden. Daarom kan iedereen gratis gebruik maken van het gratis e-book waarbij in verloop van weken steeds een gedeelde van het e-book wordt toegezonden. Aan de andere kant willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken met Gods goede nieuws. Door dit e-book aan te schaffen help je hieraan mee, zodat wij meer budget hebben om mensen te bereiken, nieuw materiaal te maken, de website te verbeteren met betere software en we nieuwe manieren kunnen uitrollen om Gods evangelie bij de mensen te krijgen.

Jouw gift/betaling wordt hiervoor gebruikt , dus door de aanschaf van dit e-book ben jij niet alleen jezelf tot zegen, maar ook anderen om jou heen!

Hoe kan ik betalen?

Je kan jouw gift/betaling via de volgende manieren aan ons geven: via iDEAL, Bancontact, Sofort, SEPA Debit (Hier vul jij jouw IBAN rekeningnummer in en macht je ons om een bedrag van jouw rekening te halen. Dit bedrag halen wij binnen twee weken van jouw rekening af), Creditcard, Paypal en Google Pay.

Onze voorkeur gaat uit naar iDEAL, Bancontact, Sofort of SEPA Debit, omdat dit ons de minste verwerkingskosten kost. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan mag je natuurlijk ook gebruik maken van de andere opties.

De betaling is snel geregeld. Binnen één minuut kan jij genieten van het e-book!

Vergelijkingstabel boek opname & wederkomst