Eenmalige giften

Maandelijkse partners


NL83 KNAB 0412 8583 47

Je kan ook jouw (periodieke) gift direct geven via onderstaand rekeningnummer:
NL83 KNAB 0412 8583 47 t.n.v. Timotheus media onder vermelding van 'Gift', 'Tienden' of 'Partner'.


Verhoog/verlaag de giften die je per maand geeft:

Wanneer je al partner bent en je wilt jouw maandelijkse bedrag wijzigen, dan kan dit eenvoudig via onderstaand formulier. Binnen 1 week hebben wij dit formulier verwerkt. Wil je stoppen met geven? Vul dan bij 'Toekomstig bedrag' 0 in.Let op: Living Gospel is (nog) geen ANBI-organisatie en daardoor kunnen giften niet worden afgetrokken bij de Belastingdienst. 


Met jouw eenmalige gift of partnerschap bouw jij mee aan de volgende projecten:

In het eind tweede of derde kwartaal van 2024 wil ik een nieuw boek uitgeven, dat gaat over genezing in de Bijbel. Ik ben nog druk bezig met het schrijven, maar het eind is inzicht. Wil jij mij helpen om alle kosten te financieren voor dit boek? Alvast bedankt!

Kosten publiceren boek: €1.000

Vanaf 2024 Uploadt Living Gospel 'YouTube shorts'. Per hoofdstuk van de Bijbel wordt een video gemaakt van maximaal 60 seconden, die het hoofdstuk behandelt. Veel jongeren die de Bijbel niet kennen, komen hierdoor in aanraking met de Bijbel op YouTube, Facebook, Instagram en TikTok.

Ontwikkelingskosten: €20 per video (Boek Genesis kost dus €1.000)

Ik ben bezig om twee e-learningcursussen te maken voor de Bijbelschool. Voor dit werk moet ik nog verschillende e-learning video's maken voor Gods koninkrijk, en opdrachten en video's voor Van wet naar genade. Help jij mee?

Kosten om één e-learning cursus te maken: €1.000 tot €1.500

Ik ben bezig om luisterboeken te maken over de boeken. Hierdoor kunnen meer mensen de boeken luisteren. Denk bijvoorbeeld aan mensen die niet (goed) kunnen lezen en mensen die Gods onderwijs willen horen tijdens het schoonmaken of in de auto.

Software en ontwikkelingskosten: €200 

Naast de Bijbelschool wil ik opdrachtboeken maken bij de boeken die jullie in de webwinkel voor een laag bedrag kunnen aanschaffen als paperbackboek of als e-book. Dit is zeer tijdrovend en daarnaast maak ik hiervoor verschillende kosten. Ik ben nu bezig om een opdrachtenboek te maken voor: 'Van wet naar genade.'

Kosten om dit te realiseren: €500

Het lijkt mij geweldig als al het materiaal in andere talen beschikbaar komt. Hierdoor bereiken wij veel meer mensen.

Als ik een boek laat vertalen naar een andere taal, dan kost dit (geschat) gemiddeld €1.750.

In 2024 wil ik de volgende boeken vertalen:
Gods koninkrijk (Engels)
Van wet naar genade (Engels)
Opname en wederkomst (Spaans)

Dus de totale kosten voor drie boeken zijn: €5.250 
(één boek is al beschikbaar in het Engels, namelijk de Opname en wederkomst)

Help jij mij mee om maandelijks mensen te bereiken via online platformen, zodat wij samen Gods koninkrijk kunnen verspreiden? Via online media bereik ik al veel mensen met het goede nieuws van God. Daarnaast ontvangen veel mensen gratis Bijbelstudies. Wil jij mij meehelpen, zodat wij samen maandelijks vele mensen kunnen bereiken?

Maandelijkse evangelisatiekosten: €150

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel andere kosten te bedenken, zoals websitekosten, softwarekosten, evangelisatiekosten, etc., etc.

Wil jij meehelpen om deze kosten (ik spreek eigenlijk liever over eeuwige investeringen in zielen) te dekken? En wil jij mij helpen om nog veel meer mensen te bereiken? Wordt dan partner! Samen zullen wij Gods grote oogst binnenhalen!

Voor de korte termijn heb ik de visie om in totaal €500 per maand te ontvangen van partners die maandelijks geven! Dit zal echt een hoop tot stand brengen!


Wat voor partner word jij?


Ben jij gezegend door deze website, de (e)-boeken of de sociale mediakanalen en wil jij mij helpen om nog veel meer mensen te bereiken en toe te rusten met het evangelie van God? Word dan partner van Living Gospel of geef een eenmalige gift. Door partner te worden bouw jij mee aan Gods koninkrijk en help jij mee met het bereiken van mensen met het evangelie van God.

Wilt u maandelijks of eenmalig geven? Dit kan via bovenstaande invulschema. Maandelijks en eenmalig geven is mogelijk via iDEAL, Bancontact, Creditcard, Google Pay, PayPal en een machtiging via Sepa Debit.

Alle partners ontvangen de e-books gratis en partners vanaf 15 euro per maand ontvangen ook de boeken gratis in huis. 

Wat gebeurt er met mijn gift/partnerschap?

Wij gaan goed en vertrouwd om met jouw gift. Wij gebruiken jouw gift om mensen te bereiken met Gods goede nieuwe, om de website en onze andere kanalen te professionaliseren en om nieuwe materialen toe te voegen, zoals nieuwe (gratis) e-books. Hierdoor help jij ons mee om een zegen te zijn in een wereld in nood. Het is ons verlangen om Nederland te helpen om God te leren kennen, zowel in Woord als in kracht.

Visie en doelen

Visie: Living Gospel wil ervoor zorgen dat jij leeft in de volmaakte genade van God, dat jij Gods genade uitdeelt aan de mensen om jou heen, en dat jij in de perfecte wil en roeping van God leeft.

Genade: Met genade bedoel ik al Gods genadegaven, o.a.

  • Vergeving
  • Verlossing en rechtvaardigheid
  • Het in Christus zijn
  • Intimiteit met God
  • De doop en vruchten van de Heilige Geest
  • Bevrijding (Vrij zijn van demonische machten)
  • Genezing
  • Voorziening en voorspoed
  • Tongentaal
  • Een leven in autoriteit.

Perfecte wil en roeping: Dit is de specifieke roeping en plan van God op jouw leven. Living Gospel wil jou onderwijzen en trainen om Gods plan voor jou leven te kennen en uit te voeren.

Bedrijfsgegevens

Naam: Timotheus media
Plaats: Assendelft
KvK-Nummer: 84550600