Eenmalige giften

Maandelijkse partners


NL83 KNAB 0412 8583 47

Je kan ook jouw (periodieke) gift direct geven via onderstaand rekeningnummer:
NL83 KNAB 0412 8583 47 t.n.v. Timotheus media onder vermelding van 'Gift', 'Tienden' of 'Partner'.


Verhoog/verlaag de giften die je per maand geeft:

Wanneer je al partner bent en je wilt jouw maandelijkse bedrag wijzigen, dan kan dit eenvoudig via onderstaand formulier. Binnen 1 week hebben wij dit formulier verwerkt. Wil je stoppen met geven? Vul dan bij 'Toekomstig bedrag' 0 in.
Met jouw eenmalige gift of partnerschap bouw jij mee aan de volgende projecten:

Ik wil dat Living Gospel de beste middelen gebruikt om Gods koninkrijk te verkondigen in Nederland en de wereld. Hieronder volgen een aantal projecten waar ik mee bezig ben. Wanneer je een gift geeft, dan bouw jij mee aan deze prachtige projecten, en zorg je ervoor dat meer mensen bereikt worden met Gods evangelie en onderwijs.

Ik ben bezig om luisterboeken te maken over de boeken. Hierdoor kunnen meer mensen de boeken luisteren. Denk bijvoorbeeld aan mensen die niet (goed) kunnen lezen en mensen die Gods onderwijs willen horen tijdens het schoonmaken of in de auto.

Software en ontwikkelingskosten voor drie boeken: €500 

De e-learning van Opname & wederkomst staat online! Nu is het nog zaak om nieuwe video's aan deze e-learning toe te voegen. Help jij mee?

Kosten om een e-learning cursus te maken: €1.000 tot €1.500

Het nieuwe boek 'Van wet naar genade' is geschreven en uitgebracht! Wil jij mij nog helpen om dit e-book gratis naar duizenden gezinnen toe te sturen?

Totale kosten: €1.000

Naast de Bijbelschool wil ik opdrachtboeken maken bij de boeken die jullie in de webwinkel voor een laag bedrag kunnen aanschaffen als paperbackboek of als e-book. Dit is zeer tijdrovend en daarnaast maak ik hiervoor verschillende kosten.

Kosten om dit te realiseren: €500

Het lijkt mij geweldig als al ons materiaal in het Engels beschikbaar komt. Hierdoor bereiken wij veel meer mensen. Als ik een boek laat vertalen naar het Engels, dan kost dit (geschat) gemiddeld €1.500. Dus de totale kosten voor drie boeken zijn: €4.500 

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel andere kosten te bedenken, zoals websitekosten, softwarekosten, evangelisatiekosten, etc., etc.

Wil jij meehelpen om deze kosten (ik spreek eigenlijk liever over eeuwige investeringen in zielen) te dekken? En wil jij mij helpen om nog veel meer mensen te bereiken? Wordt dan partner! Samen zullen wij Gods grote oogst binnenhalen!

Voor de korte termijn heb ik de visie om in totaal €500 per maand te ontvangen van partners die maandelijks geven! Dit zal echt een hoop tot stand brengen!


Wat voor partner word jij?


Ben jij gezegend door deze website, de (e)-boeken of de sociale mediakanalen en wil jij mij helpen om nog veel meer mensen te bereiken en toe te rusten met het evangelie van God? Word dan partner van Living Gospel of geef een eenmalige gift. Door partner te worden bouw jij mee aan Gods koninkrijk en help jij mee met het bereiken van mensen met het evangelie van God.

Wilt u maandelijks of eenmalig geven? Dit kan via bovenstaande invulschema. Maandelijks en eenmalig geven is mogelijk via iDEAL, Bancontact, Creditcard, Google Pay, PayPal en een machtiging via Sepa Debit.

Alle partners ontvangen de e-books gratis en partners vanaf 15 euro per maand ontvangen ook de boeken gratis in huis. 

Wat gebeurt er met mijn gift/partnerschap?

Wij gaan goed en vertrouwd om met jouw gift. Wij gebruiken jouw gift om mensen te bereiken met Gods goede nieuwe, om de website en onze andere kanalen te professionaliseren en om nieuwe materialen toe te voegen, zoals nieuwe (gratis) e-books. Hierdoor help jij ons mee om een zegen te zijn in een wereld in nood. Het is ons verlangen om Nederland te helpen om God te leren kennen, zowel in Woord als in kracht.

Visie en doelen

Visie: Living Gospel wil ervoor zorgen dat jij leeft in de volmaakte genade van God, dat jij Gods genade uitdeelt aan de mensen om jou heen, en dat jij in de perfecte wil en roeping van God leeft.

Genade: Met genade bedoel ik al Gods genadegaven, o.a.

  • Vergeving
  • Verlossing en rechtvaardigheid
  • Het in Christus zijn
  • Intimiteit met God
  • De doop en vruchten van de Heilige Geest
  • Bevrijding (Vrij zijn van demonische machten)
  • Genezing
  • Voorziening en voorspoed
  • Tongentaal
  • Een leven in autoriteit.

Perfecte wil en roeping: Dit is de specifieke roeping en plan van God op jouw leven. Living Gospel wil jou onderwijzen en trainen om Gods plan voor jou leven te kennen en uit te voeren.

Let op: Living Gospel is (nog) geen ANBI-organisatie en daardoor kunnen giften niet worden afgetrokken bij de Belastingdienst. 

Bedrijfsgegevens

Naam: Timotheus media
Plaats: Assendelft
KvK-Nummer: 84550600