Heeft iemand jou verteld dat God van jou houdt en Hij een geweldig plan heeft voor jouw leven?

Ik heb een snelle, maar erg belangrijke vraag voor jou. Als je op dit moment zou overlijden, weet jij dan voor honderd procent zeker, zonder twijfel, dat jij naar de hemel gaat? 

Lieve vriend of vriendin, iedereen heeft fouten gemaakt en daardoor kan niemand door zijn eigen goede werken in de hemel komen. Maar dankzij Jezus Zijn liefde is er één manier om naar de hemel te gaan en om eeuwig met God te leven. Wanneer jij gelooft dat Jezus naar de aarde is gekomen, Hij is gestorven voor jouw fouten en tekortkomingen en Hij weer is opgestaan uit de dood, zal je gered worden en mag je voor eeuwig met God leven in de hemel. Jezus heeft alles voor jou geregeld, wanneer je in geloof Jezus aanneemt in jouw hart, zal je de eeuwigheid met Hem doorbrengen.


Weet hoe jij naar de hemel gaat in 12 minuten:


Alsjeblieft, het e-book zodat jij weet hoe je in de hemel komt.

Lieve vriend of vriendin, ik wil jou graag het kleine e-book cadeau geven. Door dit e-book lees je in 30 minuten hoe je naar de hemel gaat. Je mag het e-book gratis bekijken. Je hoeft dit niet te downloaden, en je hoeft ook geen gegevens achter te laten.

Computer: Aan de rechterkant van dit document zie jij een schuifbalk, waardoor je naar beneden kan gaan.
Telefoon: je kan je vinger op het e-book leggen, en naar beneden scrollen.

Of download het e-book als pdf via de volgende knop:

De weg naar Gods hemel
PDF – 279,1 KB

 Lieve vriend of vriendin, misschien heb jij nog nooit jouw leven aan Jezus gegeven. De Bijbel zegt dat er een hemel is, maar ook een hel. Jezus wil niet dat er iemand naar de hel gaat. Jezus wil dat iedereen naar de hemel gaat. Alleen is er één probleem. Doordat de mens zondig is en fouten heeft gemaakt, kan niemand uit eigen kracht naar de hemel. Daarom is Jezus, de Zoon van God, naar de aarde gekomen. Hij leefde het menselijke leven op aarde, alleen maakte Jezus geen fouten en zondigde Hij niet. Vervolgens is Jezus aan het kruis gegaan voor jouw zonden en Hij is na drie dagen opgestaan uit de dood. Iedereen zou naar de hel gaan, waar de duivel is. Maar doordat Jezus de zonden van de wereld aan het kruis droeg, kan jij naar de hemel gaan. De Bijbel zegt: 'Als uw mond belijdt dat Jezus de Heer is en uw hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft opgewekt, zult u worden gered.'

Lieve vriend of vriendin, je hoeft niet naar de hel te gaan, je kan samen met God in de hemel leven. Wanneer je gelooft in Jezus, en dat Hij voor jouw zonden is gestorven en Hij is opgestaan uit de dood, zal je gered worden. Het is belangrijk om dit te 'belijden'. 'Belijden' betekent dat je hetzelfde zegt als wat de Bijbel zegt. Oftewel, je zegt met je mond dat Jezus voor jou is gestorven en weer is opgestaan uit de dood.

Ik wil je graag helpen in een voorbeeldgebed. Misschien is dit jouw eerste keer dat je tot God bidt. Ik wil jou graag helpen met de woorden. Wanneer je de volgende woorden met geloof spreekt, zal je gered worden, en ben je een kind van God geworden. 


Gebed

Bid mij maar na:

Lieve Vader in de hemel,

Ik spreek tot U met een gelovig hart. Vader, ik weet dat ik in het verleden fouten heb gemaakt en voor mijzelf heb geleefd. Ik zie nu in dat dit niet goed was. Wilt U mij vergeven voor al mijn fouten en tekortkomingen. Vader, ik geloof dat U Uw Zoon Jezus naar de aarde heeft gestuurd. Ik geloof dat Hij is gestorven voor mijn zonde aan het kruis en ik geloof dat Hij na drie dagen is opgestaan uit de dood. Dank U Vader dat U mij vergeeft, en dat ik vandaag een kind van U ben geworden. Dank U dat ik nu weer helemaal schoon ben, en ik in een relatie met U mag leven. Vul mij met Uw Heilige Geest. Heilige Geest van God, wil U mij leiden en helpen in mijn leven, zodat ik de juiste keuzes maak. Dank U dat Jezus vanaf vandaag mijn Heer is en Hij mij heeft gered. 

In Jezus naam, amen.


Wanneer jij een kind van God bent, wil Hij jou overvloedig zegenen

Wil jij weten met wat God jou wil zegenen? Ontvang het gratis e-book door jouw naam en mailadres op te geven, en mis geen zegen van God op jouw leven!


Kerk

Als laatste wil ik jou aanmoedigen om een kerk te bezoeken. Zij zien naar jou uit en willen jou verder helpen in jouw wandel met Jezus! Je hoeft niet alleen te zijn, je mag je omringen met mensen die al langer in Jezus geloven. Zij kunnen je helpen met geloofsvragen.


Deel deze pagina om nog meer mensen te bereiken: