Heeft iemand jou ooit verteld dat God van jou houdt en Hij een geweldig plan heeft voor jouw leven?

Ik heb een snelle, maar erg belangrijke vraag voor jou. Als je op dit moment zou overlijden, weet jij dan voor honderd procent zeker, zonder twijfel, dat jij naar de hemel gaat? 

Lieve vriend of vriendin, iedereen heeft fouten gemaakt en daardoor kan niemand door zijn eigen goede werken in de hemel komen. Maar dankzij Jezus Zijn liefde is er één manier om naar de hemel te gaan en om eeuwig met God te leven. Wanneer jij gelooft dat Jezus naar de aarde is gekomen, Hij is gestorven voor jouw fouten en tekortkomingen en Hij weer is opgestaan uit de dood, zal je gered worden en mag je voor eeuwig met God leven in de hemel. Jezus heeft alles voor jou geregeld, wanneer je in geloof Jezus aanneemt in jouw hart, zal je de eeuwigheid met Hem doorbrengen.


Cadeau

Lieve vriend of vriendin, ik wil jou graag het volgende kleine e-book cadeau geven. In dit e-book leer je hoe je naar de hemel gaat en leer je de eerste stappen te nemen in jouw leven met God. En wanneer je vragen hebt, mag je mij altijd een mail sturen!

De weg naar Gods hemel
PDF – 279,1 KB

 Lieve vriend of vriendin, misschien heb jij nog nooit jouw leven aan Jezus gegeven. De Bijbel zegt dat er een hemel is, maar ook een hel. Jezus wil niet dat er iemand naar de hel gaat. Jezus wil dat iedereen naar de hemel gaat. Alleen is er één probleem. Doordat de mens zondig is en fouten heeft gemaakt, kan niemand uit eigen kracht naar de hemel. Daarom is Jezus, de Zoon van God, naar de aarde gekomen. Hij leefde het menselijke leven op aarde, alleen maakte Jezus geen fouten en zondigde Hij niet. Vervolgens is Jezus aan het kruis gegaan voor jouw zonden en Hij is na drie dagen opgestaan uit de dood. Iedereen zou naar de hel gaan, waar de duivel is. Maar doordat Jezus de zonden van de wereld aan het kruis droeg, kan jij naar de hemel gaan. De Bijbel zegt: 'Als uw mond belijdt dat Jezus de Heer is en uw hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft opgewekt, zult u worden gered.'

Lieve vriend of vriendin, je hoeft niet naar de hel te gaan, je kan samen met God in de hemel leven. Wanneer je gelooft in Jezus, en dat Hij voor jouw zonden is gestorven en Hij is opgestaan uit de dood, zal je gered worden. Het is belangrijk om dit te 'belijden'. 'Belijden' betekent dat je hetzelfde zegt als wat de Bijbel zegt. Oftewel, je zegt met je mond dat Jezus voor jou is gestorven en weer is opgestaan uit de dood.

Ik wil je graag helpen in een voorbeeldgebed. Misschien is dit jouw eerste keer dat je tot God bidt. Ik wil jou graag helpen met de woorden. Wanneer je de volgende woorden met geloof spreekt, zal je gered worden, en ben je een kind van God geworden. 


Gebed

Bid mij maar na:

Lieve Vader in de hemel,

Ik spreek tot U met een gelovig hart. Vader, ik weet dat ik in het verleden fouten heb gemaakt en voor mijzelf heb geleefd. Ik zie nu in dat dit niet goed was. Wilt U mij vergeven voor al mijn fouten en tekortkomingen. Vader, ik geloof dat U Uw Zoon Jezus naar de aarde heeft gestuurd. Ik geloof dat Hij is gestorven voor mijn zonde aan het kruis en ik geloof dat Hij na drie dagen is opgestaan uit de dood. Dank U Vader dat U mij vergeeft, en dat ik vandaag een kind van U ben geworden. Dank U dat ik nu weer helemaal schoon ben, en ik in een relatie met U mag leven. Vul mij met Uw Heilige Geest. Heilige Geest van God, wil U mij leiden en helpen in mijn leven, zodat ik de juiste keuzes maak. Dank U dat Jezus vanaf vandaag mijn Heer is en Hij mij heeft gered. 

In Jezus naam, amen.


Jij bent nieuw

Lieve vriend of vriendin, wanneer je het vorige gebed met geloof hebt gebeden, ben jij een kind van God geworden. Gefeliciteerd met jouw beslissing! Dit is de beste keuze die jij ooit hebt gemaakt! Het is erg belangrijk om een Bijbel te hebben, en erin te lezen. Ik raad jou aan om in het Nieuwe Testament te beginnen, in het boek Johannes. Ik wil op deze pagina alvast een Bijbeltekst met jou delen.

Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen. (2 Korinthe 5:17)

Als je het gebed hebt gebeden, ben je nu 'één in Christus'. Je leeft niet meer alleen op de aarde, maar je leeft samen met Jezus Christus. Wanneer je in de spiegel kijkt, zie jij er nog hetzelfde uit. Maar van binnen heeft God jou helemaal nieuw gemaakt. Het hart van zonde heeft God van jou weggenomen, en Hij heeft jou een nieuw hart gegeven. Misschien doe je soms nog wel verkeerde dingen, maar God zal je helpen om de zonde en de verkeerde dingen te overwinnen. Jij bent nieuw, en God heeft jou zéér lief.

Lieve vriend of vriendin, ik ken jou nog niet. Maar God kent jou beter dan dat jij jezelf kent. En God heeft jou erg lief. God houdt zoveel van jou, dat Hij niet wil dat jij problemen of zorgen hebt. 1 Petrus 5:7 zegt: 'Leg de last van uw zorgen op Hem, want u ligt Hem na aan het hart.' Hij wil voor jou zorgen. En Hij wil jou helpen in alle noden en problemen waarin je nu zit. Of je nu een verslaving, een familieprobleem, een financieel probleem, of een gezondheidsprobleem hebt: God wil jou helpen, en ziet al jouw nood en pijn. Hij wil jou helemaal herstellen en voor jou zorgen.


Heb jij de keuze gemaakt? Laat het me dan weten

Lieve vriend of vriendin, wanneer jij vandaag de keuze hebt gemaakt om Jezus aan te nemen in jouw leven, dan wil ik dat graag weten. Ik wil jou ook verder helpen met een goede kerk bij jou in de buurt en met andere gelovigen die jou willen helpen in jouw wandel met God. Je hoeft niet alleen te blijven, wij zijn er voor elkaar, zodat wij samen de eindstreep halen, en wij over honderd jaar samen in de hemel zijn met Jezus en God de Vader. Je kan mij direct een mail sturen via onderstaande formulier, en laat het ook weten als je ergens hulp bij nodig hebt:


Kerk

Als laatste wil ik jou aanmoedigen om een kerk te bezoeken. Zij zien naar jou uit en willen jou verder helpen in jouw wandel met Jezus! Je hoeft niet alleen te zijn, je mag je omringen met mensen die al langer in Jezus geloven. Zij kunnen je helpen met geloofsvragen.


Ontdek nog meer over Jezus

Wil jij nog meer over Jezus en de Bijbel leren? Neem dan eens een kijkje bij onze gratis e-books.


Deel deze pagina om nog meer mensen te bereiken: