Redenen waarom God geneest

Ontdek dat Gods Woorden genezing brengen


Wil God genezen?

Mijn naam is Timo. Ik ben een schrijver, Bijbelleraar en heb een groeiende bediening.

Ik heb een belangrijke vraag: wil God iedereen genezen? Wanneer je een vraag hebt, is het belangrijk om dit te onderzoeken in de Bijbel. De Bijbel is namelijk de waarheid en in de Bijbel vinden wij Gods wil. Dus, om deze belangrijke vraag te beantwoorden, moeten wij kijken wat de Bijbel zegt. In mijn zoektocht door de Bijbel heb ik 105 redenen gevonden waarom God wil genezen. De Bijbel bevat honderden teksten die gaan over genezing, en al deze teksten wil ik graag met jou delen.

Ik denk dat niemand onbekend is met ziekte. Iedereen is wel eens ziek geweest, is momenteel ziek of kent iemand die ziek is. Het is daarom voor iedereen belangrijk om te weten wat de Bijbel te zeggen heeft over ziekte en gezondheid. Er is namelijk een medicijn die voor iedereen werkt: Gods Woord. Ontdek in dit boek hoe de Bijbel een medicijn voor jou kan zijn, en hoe de Bijbel en de woorden van God voor genezing kan zorgen.

(Aangezien dit boek pas op 1 juli 2024 is uitgekomen, gaan de reviews alleen over de schrijfstijl van andere boeken. Reviews over dit boek zullen binnenkort toegevoegd worden.)


Waarom dit e-book ook voor jou werkt:


Hierdoor word jij de expert op het gebied van:


Dit geeft jou de volgende voordelen:


Ontvang nu direct jouw e-book over genezing:

100 redenen waarom God jou vandaag wil genezen

Betaal eenvoudig via drie stappen:
Stap 1: Kies jouw bedrag dat je wilt betalen.
Stap 2: Vul jouw naam en e-mailadres in.
Stap 3: Kies met welke betaalmiddel je wilt betalen.

En binnen één minuut word jij automatisch doorverwezen naar de pagina waar je het pakket kunt downloaden!

Betaal eenvoudig via IDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal, Sofort of via een machtiging. (SEPA Debit). 

Jouw geld wordt goed besteed

Met de gift die jij geeft om dit pakket te betalen gaan wij goed en vertrouwd mee om. Wij gebruiken jouw gift om meer mensen te bereiken met het evangelie van God, betere software te gebruiken voor onze (gratis) producten, nieuwe manieren te vinden om het evangelie te verspreiden en alle kosten te dekken. Oftewel, jij ontvangt een goed pakket en wij kunnen het evangelie aan anderen verkondigen! Een win-win.


Genezing in het oude testament

Genezing maakt een belangrijk onderdeel uit van het Oude Testament. Zo spreekt de wet van Mozes over genezing, en lezen wij veel teksten en profetieën die beloven dat God ons wil genezen. 

Genezing in het Nieuwe Testament

Ook het Nieuwe Testament spreekt veel over genezing. Wij zien talloze genezingsverhalen en beloften voor genezing. Dit gebeurde niet alleen in de evangeliën, maar ook in het boek Handelingen.

Tot slot behandelen wij verschillende begrippen, namen en karaktereigenschappen van God. In dit onderdeel zien wij dat God onze Geneesheer is, en dat Hij graag Zijn kinderen wil genezen.


Ik ben Timo Groot, de oprichter van Living Gospel en Timotheus media. Momenteel werk ik alleen aan deze website en de boeken. Sinds mijn achtste jaar ervaar ik dat de Heilige Geest mij trekt om de Bijbel te bestuderen. In dat jaar had ik de eerste keer de Bijbel van kaft tot kaft gelezen en in de loop van tijd kwamen er steeds meer keren bij. Ik heb een liefde voor God en Gods Woord en ik wil Gods Woord delen met iedereen die interesse heeft. Velen die het boek lezen denken dat ik een oudere man ben die zijn hele leven achter de rug heeft gehad. Dit is niet waar. Misschien vind je mij oud, maar ik ben pas geboren in 1999. Momenteel doe ik alles vrijwillig en heb ik een partimebaan naast alles wat ik voor Living Gospel doe. Ik heb het verlangen om fulltime aan Gods koninkrijk te bouwen en die tijd zal zeker komen! Ik wil de wereld veranderd zien worden en dat de wereld overvloeit wordt met de kennis en kracht van God. Mensen hebben Jezus nodig, alleen weten velen dat nog niet. Ik wil, met Gods kracht, mensen bereiken zodat zij een radicale keuze maken voor Jezus. Daarnaast wil ik mensen opleiden om te gaan evangeliseren en te wandelen in Gods koninkrijk.


Ontvang nu direct jouw ebook over genezing:

100 redenen waarom God jou vandaag wil genezen

Ik hou van het pakket, alleen wil ik liever een normaal boek

Dat begrijp ik. Daarom kun je ook een paperback bestellen. Ik stuur de paperback zo snel mogelijk naar je op. Hieronder volgt een overzicht:


Q&A

Wat is het verschil tussen het gratis e-book en dit e-book?
Wij willen graag alles gratis aanbieden. Daarom hebben wij ook een gratis e-book gemaakt. Het gratis e-book bevat alle onderdelen van dit e-book, alleen ontvang je niet alles direct. Via verschillende mailtjes en kleinere e-books ontvang je alle onderdelen in verloop van weken. Wil je hier niet op wachten? Dan kan je dit e-book voor een laag bedrag aanschaffen en ontvang je direct alle hoofdstukken.

Hoe ontvang ik het e-book?
Direct na de aanschaf wordt u doorgestuurd naar een aparte pagina. Op deze pagina kan jij het e-book als pdf-bestand downloaden. Daarnaast ontvang jij een mail waarop de link naar deze pagina staat. Dit is wel zo makkelijk.

Hoeveel kost dit e-book?
Normaal gesproken kost dit e-book al gauw 12 euro. Toch vinden wij dat iedereen goed onderwijs moet kunnen ontvangen over genezing en dat geld geen struikelblok hoort te vormen. Daarom hebben wij besloten om jou een speciale deal te geven voor 2.99 euro. Is dit alsnog te veel? Dan kan je zelf bepalen hoeveel jij voor het e-book over hebt. De minimale prijs is 0.99 euro. Is dit nog steeds te veel? Stuur dan eventjes een mail.

Ik heb betaald maar heb geen mail ontvangen met de link.

Wij werken met goede software zodat jij direct het e-book kan lezen en er direct een mail naar jouw mailadres wordt gestuurd. Zou jij voor ons kunnen kijken of de mail misschien in de spam is beland? Als je er niet uitkomt, dan kan jij altijd een mail sturen naar info@LivingGospel.nl en zorgen wij er voor dat het snel wordt opgelost!
Let op: Wanneer je via machtiging betaalt, dan ontvang je het mailtje pas op het moment dat het bedrag van jouw rekening is afgeschreven. Je wordt wel direct doorgestuurd naar de downloadpagina om het boek te downloaden.

Waarom vragen jullie om een vergoeding?

Aan de ene kant willen wij het evangelie gratis houden. Daarom kan iedereen gratis gebruik maken van het gratis e-book waarbij in verloop van weken steeds een gedeelde van het e-book wordt toegezonden. Aan de andere kant willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken met Gods goede nieuws. Door dit e-book aan te schaffen help je hieraan mee, zodat wij meer budget hebben om mensen te bereiken, nieuw materiaal te maken, de website te verbeteren met betere software en we nieuwe manieren kunnen uitrollen om Gods evangelie bij de mensen te krijgen.

Jouw gift/betaling wordt hiervoor gebruikt, dus door de aanschaf van dit e-book ben jij niet alleen jezelf tot zegen, maar ook anderen om jou heen!

Hoe kan ik betalen?

Je kan jouw gift/betaling via de volgende manieren aan ons geven: via iDEAL, Bancontact, Sofort, SEPA Debit (Hier vul jij jouw IBAN rekeningnummer in en macht je ons om een bedrag van jouw rekening te halen. Dit bedrag halen wij binnen twee weken van jouw rekening af), Creditcard, Paypal en Google Pay.

Onze voorkeur gaat uit naar iDEAL, Bancontact, Sofort of SEPA Debit, omdat dit ons de minste verwerkingskosten kost. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan mag je natuurlijk ook gebruik maken van de andere opties.

De betaling is snel geregeld. Binnen één minuut kan jij genieten van het e-book!


100 redenen waarom God jou vandaag wil genezen