Alsjeblieft, alle studies in één e-book!

Van wet naar genade
PDF – 2,5 MB

Ik heb jouw hulp nodig!

Ik ben dankbaar dat ik deze waardevolle lessen met jou konden delen. Ik heb alles gratis aangeboden en ik hoop dat de boeken tot zegen zijn geweest en jij veel hebt ontdekt over de wet en genade. Dankzij onze financiële partners en mensen die eenmalige giften geven is het mogelijk geweest om jou te bereiken. Nu wil ik nog veel meer huishoudens bereiken met dit e-book, ik wil jou verder zegenen met ander gratis onderwijs en ik wil nieuwe manieren vinden om Gods evangelie te verspreiden.

Maar helaas kost het een hoop geld om alles gratis aan te bieden. Daarom wil ik aan jou vragen of je iets wil geven om anderen te zegenen met het evangelie van God. Ik ben dankbaar met elke eenmalige of maandelijkse gift en ik zie uit naar alle gezinnen die bereikt en gezegend gaan worden door gratis onderwijs. Namens alle partners en toekomstige lezers zeg ik: alvast ontzettend bedankt!

Maar mijn God zal u, overeenkomstig Zijn rijkdom, voorzien van alles wat u nodig hebt, in heerlijkheid, door Christus Jezus. (Filippenzen 4:19)

Ben je al koffiepartner?

Dankzij onze partners doe ik wat ik nu doen en daar ben ik God dankbaar voor. Maar ik kan nog veel meer mensen bereiken als ik meer partners heb. Als iedereen die dit e-book heeft gelezen ons voor 2 euro per maand steunt, dan heb ik binnen de kortste keren heel Nederland en België bereikt met het evangelie van God! 

Ik heb eventjes opgezocht wat 2 euro kost.
- 1 klein patatje zonder saus
- 1 frikandel
- 1 doosje tic-tac
- 1 pak stroopwafels

Oftewel, je zal die 2 euro niet missen, en je bereikt iedere maand 20 tot 40 mensen met het evangelie van God!
Alvast ontzettend bedankt en Gods zegen!