Wil jij alles van Gods Woord ontdekken, op een leuke manier?

Let op: wanneer je deze pagina verlaat, is de actie niet meer geldig


Waarom wil ik dit pakket?

Door dit pakket ontvang je al mijn onderwijs, waar ik duizenden uren aan gewerkt heb, helemaal gratis. Je ontvangt dus veel openbaringen van Gods Woord. Daarnaast werkt dit pakket voor jou, want:Wat ontvang ik?

Bekijk wat je direct ontvangt:


Opname & wederkomst

Via dit opname en wederkomst pakket word jij de echte expert op het gebied van de eindtijd. Jij weet wat er in de toekomst gaat gebeuren en ontvangt zekerheid over de opname voor de grote verdrukking. Je ontvangt:

- E-book in pdf (bijna 300 bladzijden)
- Luisterboek  (10+ uur)
- Digitaal opdrachtenboek (350+ opdrachten)
- Video's (14 video's)

Waarde: €12,-


Gods koninkrijk

Via het digitaal pakket van Gods koninkrijk, weet jij hoe je kan leven als Koningskind van God. Je ontdekt de zegeningen waarmee God jou wil zegenen, en weet precies wat God van jou vraagt.

- E-book in pdf (300 bladzijden)
- Luisterboek  (9+ uur)
- Digitaal opdrachtenboek (375+ opdrachten)
- Video's (20 video's)

Waarde: €12,-


Van wet naar genade

Ontdek hoe een gelovige moet omgaan met de wet van Mozes en wat genade echt betekent. Door dit boek ontvang je openbaringen om los te breken van de zonde, en een rechtvaardig leven te leven in Jezus Christus.

- E-book in pdf (350+ bladzijden)
- Luisterboek  (10+ uur)
Digitaal opdrachtenboek (400+ opdrachten)

Waarde: €12,-


105 redenen waarom God geneest

Ontdek 105 redenen waarom God jou vandaag wil genezen. Dit boek laat Gods genezingsplan zien in het Oude en in het Nieuwe Testament en laat zien dat God een God van genezing is.

- E-book in pdf (350+ bladzijden)

Waarde: €12,-


Evangelisatie e-bookje

Dit evangelisatie e-bookje kan je delen met jouw collega's, vrienden of familieleden die nog niet geloven. Dit e-book vertelt kort en krachtig het evangelie, en vertelt de eerste stappen in het geloof.

- E-book in pdf (33 bladzijden)
- Video (Legt in 12 minuten het evangelie uit)

Waarde: €4,-

 


Hoe ontvang ik de digitale pakketten?

Direct na de aanschaf word je doorgestuurd naar een aparte pagina. Op deze pagina kan jij de digitale pakketten downloaden. Daarnaast ontvang jij een mail waarop de link naar deze pagina staat. Dit is wel zo makkelijk.

Hoeveel kost dit pakket?

Normaal gesproken kost zo'n mooie pakket meer dan €180,-. Zelfs voor de volle prijs, €52, ben je erg goedkoop uit. (studieboeken zijn duur). Aangezien ik wil dat iedereen goed Bijbels onderwijs moet ontvangen, is dit pakket voor iedereen die in Suriname woont gratis. 

Ik heb mijn gegevens ingevuld, maar heb geen mail ontvangen met de link.

Wij werken met goede software zodat jij direct de pakketten kan downloaden en er direct een mail naar jouw mailadres wordt gestuurd. Zou jij voor ons kunnen kijken of de mail misschien in de spam is beland? Als je er niet uitkomt, dan kan jij altijd een mail sturen naar info@LivingGospel.nl en zorg ik ervoor dat het snel wordt opgelost!

Kan ik de e-books als pdf downloaden?

Ja, het is mogelijk om de e-books als pdf's te downloaden. Hierdoor kan je eenvoudig het e-book openen op de computer of de telefoon. 

Kan ik de e-books ook op mijn e-reader lezen?

Ja, het is ook mogelijk om het e-book te downloaden als EPUB-bestand. Wanneer jouw e-reader een EPUB-bestand kan lezen, kan je de e-books ook op jouw e-reader plaatsen.

Hoe kan ik de opdrachten maken?

De opdrachten kan je op twee manieren maken.

1) Je kan de opdrachten direct onder de vragen maken. Ik stuur de opdrachten door in een Word-document, en onder elke vraag staat een tekstvak waarin jij het antwoord kan plaatsen.

2) Je kan de opdrachten downloaden als pdf, en je kan zelf de opdrachten in een schrift schrijven, of in een apart document op de computer maken.

In het opdrachtenboek vind je ook de antwoorden, dus je kan zelf direct jouw antwoorden controleren.

Kan ik het luisterboek downloaden?

Ja, het is mogelijk om de losse hoofdstukken van het luisterboek te downloaden, zodat je deze onderweg kan luisteren zonder internetverbinding. Je kan ook (met een internetverbinding) rechtstreeks het luisterboek luisteren op de website.

Pak deze deal nu, en ontvang honderden uren aan studiemateriaal helemaal gratis