Leven in Gods volle zegen

Sleutels om te leven in Gods zegen: Leef het hemelse levenEen wereld zonder God...

Mijn naam is Timo Groot. Ik ben een schrijver, Bijbelleraar en heb een groeiend social media bedrijf. Sinds 2020 maak ik geloofsopbouwende video's, studies, post en nog veel meer. Het is fijn om Gods koninkrijk te bouwen!

Stel, Jezus kwam niet 2.000 jaar geleden maar vandaag. Hij is geboren in Israël en trekt daar rond. Het nieuws heeft het vaak over Hem. Hoe is het toch mogelijk dat iedereen die Hem aanraakt geneest en de grootste wonderen gebeuren? Het nieuws probeert er alles aan te doen om Hem te ontmaskeren. Dit kan toch allemaal niet? Een buurman die ernstig ziek is, gelooft in Hem. Hij neemt het vliegtuig naar Israël, raakt Jezus aan en geneest compleet van zijn ziekte! Als dit gebeurt, zet het jou aan het denken. Misschien ben je ziek, heb je veel angsten of heb je bevrijding nodig. Je denkt dan: 'als mijn buurman geneest, dan moet ik ook Jezus aanraken en ook ik zal genezen van mijn kwalen.' De kans is erg groot dat ook jij investeert in een reisje naar Israël. Want wie weet heb ook jij de kans om Jezus aan te raken en te genezen... Maar helaas leefde Jezus 2.000 jaar geleden en vinden wij Hem niet fysiek in Israël... Einde verhaal, toch?

Nee! Jezus is niet fysiek in Israël, maar toch geneest en bevrijdt Hij elke dag vele mensen! De zegeningen van God zijn ook voor vandaag beschikbaar! Ik heb de Bijbel bestudeerd, en ik heb meer dan 20 zegeningen gevonden die God ons wil geven. Omdat het belangrijk is dat jij ook deze zegeningen herkent en erin wandelt, heb ik besloten om dit onderwijs gratis aan jou te geven. Ontdek ook wat anderen over het e-book zeggen:

(Let op: Deze reviews gaan over het betaalde e-book van 300 bladzijden. Dit e-book heeft 140 bladzijden.)


Waarom het e-book ook voor jou werkt:

Jij ontvangt direct toegang tot het gratis e-book van 140 bladzijden over Gods zegeningen, gewoon als pdf-bestand


Hierdoor leer jij te leven in o.a. de volgende zegeningen:


Dit geeft jou de volgende voordelen:


Ontvang nu direct jouw gratis e-book:


Leef het koninklijke leven van de Bijbel

"In Gods koninkrijk zijn wij geen toeschouwers, maar deelnemers in Zijn plan om de wereld te veranderen en te vernieuwen met Zijn liefde en waarheid. In Gods grenzeloze goedheid wil Hij ons overladen met zegeningen, zodat wij Zijn liefde en genade ontvangen."


Dit e-book zal je leven op zijn kop zetten

Door het bestuderen van dit e-book zal je tot de ontdekking komen dat God ons met meer wilt zegenen dan de meesten zeggen. Dit e-book bevat veel Bijbelteksten, zodat je een goed beeld ontvangt van wat de Bijbel zegt over Gods zegen voor jouw leven.


Ik ben Timo Groot, de oprichter van Living Gospel en Timotheus media. Momenteel werk ik alleen aan deze website en de boeken. Sinds mijn achtste jaar ervaar ik dat de Heilige Geest mij trekt om de Bijbel te bestuderen. In dat jaar had ik de eerste keer de Bijbel van kaft tot kaft gelezen en in de loop van tijd kwamen er steeds meer keren bij. Ik heb een liefde voor God en Gods Woord en ik wil Gods Woord delen met iedereen die interesse heeft. Velen die het boek lezen denken dat ik een oudere man ben die zijn hele leven achter de rug heeft gehad. Dit is niet waar. Misschien vind je mij oud, maar ik ben pas geboren in 1999. Momenteel doe ik alles vrijwillig en heb ik een partimebaan naast alles wat ik voor Living Gospel doe. Ik heb het verlangen om fulltime aan Gods koninkrijk te bouwen en die tijd zal zeker komen! Ik wil de wereld veranderd zien worden en dat de wereld overvloeit wordt met de kennis en kracht van God. Mensen hebben Jezus nodig, alleen weten velen dat nog niet. Ik wil, met Gods kracht, mensen bereiken zodat zij een radicale keuze maken voor Jezus. Daarnaast wil ik mensen opleiden om te gaan evangeliseren en te wandelen in Gods koninkrijk.


Waarom is het belangrijk om in de zegen te leven?

Vaak als ik spreek over de zegen van God, hoor ik veel mensen zeggen: 'dat is niet belangrijk, wij moeten dankbaar zijn voor de vergeving van zonden, en voor de rest moeten we niets claimen bij God.' Ik begrijp wat deze mensen bedoelen, maar wanneer ik de Bijbel bestudeer, is dit standpunt erg raar.

Ten eerste heeft God ons al gezegend. God heeft een hoge prijs betaald om ons te kunnen zegenen. Jezus Christus moest namelijk sterven aan een kruis. Hierdoor is de zegen van God gaan stromen. Dit is vergeving, maar ook verlossing van de zonde, de ontvangst van de Heilige Geest, genezing, bevrijding, voorspoed en een persoonlijke relatie met God. Mensen zijn bang dat ze God beledigen als ze om zegeningen vragen. Maar dit is niet waar. Je beledigt God niet. Je eert Hem juist als Hij je kan zegenen. 

Stel je voor, je viert jouw verjaardag en iedereen heeft een erg kostbaar cadeau voor je gekocht. De eerste persoon komt naar je toe en geeft aan jou zijn cadeau. Je pakt het cadeau en legt het direct weg. Je neemt niet eens de moeite om het uit te pakken. Dit doe je bij iedereen. Is dit liefdevol? Of is dit een belediging? Ik zou het beschouwen als een belediging.

God is Degene die ons met veel 'cadeaus' wilt zegenen. Leg je Gods cadeaus weg, of ga je elk cadeau uitpakken en God danken voor zijn goedheid? Wij eren juist God wanneer wij Zijn zegeningen aannemen in ons leven. Wij claimen niets, het is al uit genade aan ons geschonken. Wil jij samen met mij al Gods zegeningen uitpakken in jouw leven? Dat gaan wij doen in dit gratis e-book! 

Het e-book is gratis, dus je hebt geen enkele risico

Gods koninkrijk, zegeningen en opdrachten