Een wereld zonder God...

Mijn naam is Timo. Ik ben een schrijver, Bijbelleraar en heb een groeiende bediening. 

Stel, Jezus kwam niet 2.000 jaar geleden maar vandaag. Hij is geboren in Israël en trekt daar rond. Het nieuws heeft het vaak over Hem. Hoe is het toch mogelijk dat iedereen die Hem aanraakt geneest en de grootste wonderen gebeuren? Het nieuws probeert er alles aan te doen om Hem te ontmaskeren. Dit kan toch allemaal niet? Een buurman die ernstig ziek is, gelooft in Hem. Hij neemt het vliegtuig naar Israël, raakt Jezus aan en geneest compleet van zijn ziekte! Als dit gebeurt, zet het jou aan het denken. Misschien ben je ziek, heb je veel angsten of heb je bevrijding nodig. Je denkt dan: 'als mijn buurman geneest, dan moet ik ook Jezus aanraken en ook ik zal genezen van mijn kwalen.' De kans is erg groot dat ook jij investeert in een reisje naar Israël. Want wie weet heb ook jij de kans om Jezus aan te raken en te genezen... Maar helaas leefde Jezus 2.000 jaar geleden en vinden wij Hem niet fysiek in Israël... Einde verhaal, toch?

Nee! Jezus is niet fysiek in Israël, maar toch geneest en bevrijdt Hij elke dag vele mensen! De zegeningen van God zijn ook voor vandaag beschikbaar! Ik heb de Bijbel bestudeerd, en ik heb meer dan 20 zegeningen gevonden die God ons wil geven. Omdat het belangrijk is dat jij ook deze zegeningen herkent en erin wandelt, heb ik besloten om dit onderwijs gratis aan jou te geven. 

Let op: Deze reviews gaan over 'Gods koninkrijk'


Waarom het e-book ook voor jou werkt:

Jij ontvangt direct toegang tot jouw gratis e-book van 140 bladzijden over Gods zegeningen, gewoon als pdf-bestand


Hierdoor leer jij te leven in o.a. de volgende zegeningen:


Dit geeft jou de volgende voordelen:


Dit e-book zal je leven op zijn kop zetten

"In Gods koninkrijk zijn wij geen toeschouwers, maar deelnemers in Zijn plan om de wereld te veranderen en te vernieuwen met Zijn liefde en waarheid. In Gods grenzeloze goedheid wil Hij ons overladen met zegeningen, zodat wij Zijn liefde en genade ontvangen."


Ontvang nu direct jouw gratis e-book: